REGULERING AV PENSJON FRA TELENOR PENSJONSKASSE FOR 2020

Det sendes i disse dager ut informasjon om pensjonsregulering til TPKs pensjonister.
I henhold til bestemmelser for Telenor Pensjonskasse, skal midler som hvert år tilføres pensjonistenes overskuddsfond benyttes til regulering av løpende pensjoner.

Pensjonskassen oppnådde et godt resultat i 2019.
På styremøtet 26. mars 2020, valgte styret å disponere overskudd 2019 til å styrke bufferkapitalen fremfor å disponere til pensjonsregulering. En slik disponering må sees i sammenheng med den betydelige økonomiske usikkerheten som ble utløst av koronaviruset. Disponeringen var helt i samsvar med Finanstilsynets oppfordring til styrene i finansforetak, i brev av 16. mars 2020. Dette betyr at det ikke blir avsetning til pensjonsregulering i 2020.

Det vil likevel kunne komme små justeringer i pensjonsutbetalingene. En eventuell justering vil etter planen ble med på pensjonsutbetalingen for september 2020.

Har du spørsmål til din pensjon, kan det rettes til din saksbehandler i Telenor Pensjonskasse, tlf. 810 77 000, eller på mail til pensjonskasse@telenor.com.

Dette gjelder ikke de som mottar pensjon fra fripolise, da de har mottatt sin informasjon via kontoutskriften som ble sendt ut i mai/juni.